Over

Hier heb je een kleine introductie over thevividmind.nl en leer je wat persoonlijks over de blogger!

Op thevividmind.nl staat één onderwerp centraal:

ADD

……en alles wat erbij komt kijken! Je hebt het vast wel vaker gehoord: “We leven in een drukke en chaotische wereld”. Tegen die mensen wil ik heel graag zeggen: “Vind je dat al chaotisch en druk? Dan ben je hartstikke welkom in mijn wereld!”. En met deze blog krijg je ook een kijkje in mijn wereld. Een wereld vol met vergeetachtigheid, overal te laat komen, dromerig zijn, snel afgeleid zijn,  obstakels overwinnen, chaotisch rondbanjeren, impulsiviteit en ga zo maar door!

                                                                 Over de blogger:

hey! Mijn naam is Lidwien. Een studerende blogger die een te erge kletskous is  en nog een manier heeft gevonden om te praten ;). Ik ben gaan bloggen vanwege mijn ADD. Ik schrijf over mijn persoonlijke ervaringen en over onderwerpen wat  mij bezig houdt in het leven. Ook zal ik tips geven hoe om te gaan met bepaalde situaties.

Wat ik vooral wil bereiken is dat mensen ADD meer gaan zien als een pluspunt dan een “beperking”. Waarom ik dit zeg is dat dit het allereerste was wat tegen mij gezegd werd toen ADD was ontdekt bij mij. Dat heeft mij geholpen om het positieve van ADD in te zien. Laten we vooral niet vergeten dat “anders” zijn, stiekem best wel leuk kan zijn ;).

Maaar….. 

Ik ben natuurlijk heel nieuwsgierig naar mijn lezers! Deel jouw eigen persoonlijke ervaringen en verhalen  met mij! schrijft het als reactie of (als je het privé wilt houden) kan je mij mailen! Dit geldt natuurlijk ook voor als jezelf handige tips hebt, alles is welkom! Ik wens jullie veel lees plezier .

“Tell me and I forget, Teach me and I may remember. Involve me and I learn”. (Benjamin Franklin)

Benjamin Franklin