- Story time!

Dromen…

In dromen kan je alles, geen beperkingen. Geen wonder dat ik heel snel vergeet dat er een werkelijkheid is. #AlleDagenDromerig

20905478_345872652514366_5576438602000236544_n

Ik zie de blikken van andere mensen als ik mijn eentje in een hoekje zit, wat doet ze daar? heeft ze geen vrienden?. Ik zit het liefst alleen vooral in een drukke omgeving, ik kan mij volledig afsluiten. Mijn studentenkamer is de enige kamer die ik voor mijzelf heb. Het is donker in mijn kamer dat vind ik het prettigst omdat ik overgevoelig ben voor licht, hoe donkerder het is des te minder prikkels er zijn. Omdat ik zo gefixeerd ben op mijn kamer vind ik het heel moeilijk om andere mensen in mijn kamer te laten. Het voelt alsof je letterlijk in mijn hersenen zit en mijn wereld ziet om vervolgens de boel te komen plat walsen. Alhoewel “plat walsen” als dat echt zou gebeuren ben je minstens een paar dagen bezig. Want tjaa.. mijn kamer is een projectie van mijn gedachten namelijk een grote chaos!

De constante ruis in mijn hoofd, filmpjes die achter elkaar afspelen en de creatieve uitspattingen kunnen wel eens vermoeiend worden. Om mijn gedachten te overstemmen zit ik vaak met keiharde muziek aan te leren en ook als ik aan het lopen ben of gewoon eventjes niks aan het doen ben staat de muziek altijd aan. Zonder muziek is er een oorverdovende stilte….

Ik hou van de zon, de zomer en alle mooie kleuren van de natuur. Toch is mijn absolute favoriet de zomeravonden, het donker en de hitte. Die twee zijn het recept om weg te dromen, het lijkt wel alsof het donker de verhalen tot leven brengt.  In het donker zit de inspiratie en daarom schrijf ik het liefst mijn blog in het donker.

Helaas, kan je niet altijd afdwalen naar je eigen wereld! Alleen heb ik er helaas niet veel over te zeggen, het gebeurt gewoon. Maar ja, maakt voor mij niet heel veel uit! Heb je me nodig? Tja.. jammer dan! Ik ben gewoon eventjes niet aanwezig!

niet-aanwezig

#AlleDagenDromerig

#Follow

Instagram: @lidwiennk

2 thoughts on “Dromen…

Leave a Reply